Wat is E-VOIP?

E-VOIP is een Hosted Telefonie oplossing en bied een flexibele telefooncentrale in de cloud. Een vaste telefooncentrale op uw locatie is dus niet nodig. E-VOIP is makkelijk schaalbaar en u betaalt een vast bedrag per medewerker per maand. De diensten van E-VOIP zijn in ingedeeld in 3 categorieën, te weten E-VOIP Basis, E-VOIP Xelion 6 en E-VOIP Mobiel. Kies hieronder de oplossing die het beste past bij u en uw bedrijf.

VOIP telefonie

E-VOIP BASIS

Met E-VOIP Basis kiest u voor de basisset aan functies gecombineerd met de hardware die bij u past. E-VOIP basis is zeer betaalbaar en uitermate geschikt voor de kleinere bedrijven. E-VOIP Basis bieden wij in in 3 verschillende varianten: E-VOIP Start, E-VOIP Go en E-VOIP Executive.

VOIP telefonie

E-VOIP XELION 7

E-VOIP biedt met Xelion een zeer complete telefooncentrale uit de cloud, waarbij een rijk pallet aan functionaliteiten standaard in de prijs zijn inbegrepen. Functies en instellingen zijn door de gebruikers zelf eenvoudig te bedienen. Xelion wordt vooral gewaardeerd vanwege de mooie en intuïtieve gebruikersschermen.

VOIP telefonie

E-VOIP MOBIEL

E-VOIP MOBILE MORE is de oplossing op het gebied van totaalcommunicatie waar vaste en mobiele telefonie volledig zijn geïntegreerd en combinaties met E-VOIP Basis en Xelion 7 mogelijk zijn. Met ons nieuwe Unlimited-abonnement belt u standaard op het KPN netwerk.

KLANTEN AAN HET WOORD

“Zeer tevreden over de oplossing en vooral de extra service en het advies dat E-VOIP geleverd heeft.
Zeker een aanrader”.

Arthur van der Reep – Dox@work