OVER ONS

E-VOIP is een dochteronderneming van Belise BV en heeft een jarenlange expertise ontwikkeld op het gebied van vastnet en mobiel.
Vanuit haar hoofdkantoor werkt een team van professionals samen om haar business partners en relaties optimaal te bedienen en daar waar nodig te ondersteunen.

Dankzij haar jarenlange ervaring op telefoniegebied is de organisatie zich gaan verdiepen en specialiseren op het gebied van hosted telefonie. Uit de diverse onderzoeken die (mede door E-VOIP) zijn verricht op het gebied van hosted telefonie, kwam duidelijk naar voren dat voor MKB-bedrijven met 5-25 werknemers geen passende en tevens betaalbare VoIP-oplossing bestond, terwijl daar wel dringend behoefte aan was.

Binnen haar netwerk van leveranciers en partners is E-VOIP op zoek gegaan naar een betrouwbare specialist op het gebied van hosted telefonie. In Xelion Phone Systems, waarmee Belise al jarenlang succesvol samenwerkt op het gebied van professionele VoIP -oplossingen heeft E-VOIP de perfecte partner gevonden. E-VOIP en Xelion hebben samen de krachten gebundeld en hebben de E-VOIP-oplossing ontwikkeld die perfect aansluit op de eisen en wensen die het MKB-bedrijf aan VoIP stelt.

ONZE MISSIE

E-VOIP is uw partner voor hosted telefonie-oplossingen. Het is onze missie onze MKB-bedrijven de best passende oplossingen te bieden op het gebied van telecommunicatie. De wensen en eisen van onze business partners en relaties zijn hierbij altijd ons uitgangspunt.

Onze visie

In de voortdurend veranderende en vernieuwende markt van telecommunicatie is het zaak om flexibel en snel te kunnen inspelen op deze veranderingen en vernieuwingen. Alleen door flexibel samen te werken met professionele leveranciers en business partners zijn wij in staat om onze klanten steeds te kunnen voorzien van de juiste en nieuwste oplossingen. Het belang van onze klanten staat steeds voorop.

EEN AANTAL VOORDELEN

Flexibel en schaalbaar
Altijd bereikbaar
Besparing op belkosten
Vele integraties mogelijk (CRM)
Extra voordeel bij VastMobiel integratie

Vraag om advies

KLANTEN AAN HET WOORD

“Zeer tevreden over de oplossing en vooral de extra service en het advies dat E-VOIP geleverd heeft. Zeker een aanrader:

Arthur van der Reep – Dox@work