Aanvullende diensten

E-VOIP is een totaalleverancier op het gebied van telecommunicatie. Naast de standaard pakketten van E-VOIP Basis en de maatwerkoplossingen van E-VOIP Xelion bieden wij ook een groot aantal aanvullende diensten aan. Denk hierbij aan onder andere internet-aansluitingen, vast/mobiel-integratie en passende hardware. Met onze aanvullende diensten en verregaande service vinden wij dus altijd een passende communicatie-oplossing voor u en uw bedrijf!

E-VOIP Marketplace

Integreer uw telefoonsysteem met een van de vele flexibele koppelingen uit de E-VOIP Marketplace:

Ga naar marketplace

Hardware

Ook voor de benodigde randapparatuur voor uw VoIP-telefonie bent u bij E-VOIP in goede handen. E-VOIP werkt al jaren samen met de meest vooraanstaande producenten en leveranciers van apparatuur voor IP-telefonie. Speciaal voor het MKB heeft E-VOIP een productassortiment samengesteld dat voorziet in alle gebruikers- en technische behoeftes, zodat u zorgeloos met uw E-VOIP-telefonie kunt communiceren. Zowel intern als naar de buitenwereld. Ook hiervoor geldt dat E-VOIP bij samenstelling van dit assortiment het kostenoogpunt, de efficiency en doelmatigheid als uitgangspunt heeft genomen.
Om dit te kunnen realiseren werkt E-VOIP samen met de belangrijkste en betrouwbaarste producenten zoals Cisco, Yealink, Netgear en Vigor. Stuk voor stuk de meest toonaangevende leveranciers voor VoIP-telefonie.

Internet

Bij E-VOIP zorgen we er graag voor dat uw communicatie met uw klanten tot in de puntjes op uw wensen is afgestemd. Maar is uw huidige internetverbinding hiervoor geschikt? Maakt u wel optimaal gebruik van uw bedrijfsnetwerk? En wat kunt u doen om dit te optimaliseren? E-VOIP is u graag van dienst om deze en andere vragen te beantwoorden. Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn, welke specificaties op het gebied van internetverbindingen u nodig heeft en hoe we hiervoor een optimale oplossing kunnen bieden. Heeft u meer bandbreedte nodig? Gaat u uw gegevens opslaan in de cloud of houdt u ze nog even op uw eigen server? E-VOIP bekijkt samen met u de vele mogelijkheden. Zodat u helemaal klaar bent voor de toekomst.

SIP Only

Wanneer u gebruik wilt maken van IP-telefonie, heeft u één of meerdere SIP-trunks nodig: een account of ‘identiteit’ waarmee u kunt bellen via het internet. E-VOIP biedt op basis van SIP-trunking telefonie aan, zowel via internet als diverse glasvezelnetwerk-initiatieven, vanuit een eigen ontwikkeld platform. Deze techniek is vele malen flexibeler en beter te controleren dan traditionele telefonie. Daarnaast zijn er op zowel de abonnement- als gesprekskosten aanzienlijke besparingen te realiseren door te kiezen voor VoIP van E-VOIP.

Vast/mobiel-integratie

Wanneer u besloten heeft om uw telefonie via E-VOIP te laten verlopen, ontstaat automatisch de vraag hoe u uw vaste en mobile telefonie kunt integreren. Hiervoor heeft E-VOIP met de grote telecomproviders afspraken gemaakt. Daardoor is het voor E-VOIP mogelijk om uw vaste en mobiele telefonie in één omgeving te plaatsen en zodoende de administratie en facturatie voor u af te handelen.

PERSOONLIJK ADVIES

Heeft u vragen over de mogelijkheden van E-VOIP binnen uw bedrijf of organisatie? Wij vertellen er graag meer over.